Kaj Chydeniuksen konsertit vuonna 2011:

20.1.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Taru Nyman, Ursula Salo, Tuukka Leppänen ja Kaj Chydenius
V.A. Koskenniemi -ohjelma -uusinta

Kaj Chydenius kertoo: En millään muista, mistä lukiovuosinani 1950-luvun puolivälissä sain käsiini V.A. Koskenniemen runon ”Kehtolaulu” (1924, Uusia runoja). Minulla oli Joensuun Lyseossa laulukvartetti, jonka ohjelmistoon sävelsin sen nimellä ”Yö”. Sävellys, jonka soolon itse lauloin, taisi nauttia jonkinlaista suosiotakin.

Koskenniemi on ohittamaton paalu suomalaisen runon historiassa. Tämän vuoden alussa Pekka Tarkka Helsingin Sanomissa pahanpäiväisesti kolhi hänen mainettaan runon ruhtinaana ja jos millaisena päsmärinä.

Silti pidän useista Koskenniemen runoista. Tässä konsertissa niitä kuullaan kolmatta kymmentä.

24.1.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Laura Malmivaara, Eeva Soivio ja Kaj Chydenius
Kun niin palelin/Kansanlaulun tapaan
Kaj Chydeniuksen lauluja

Laura Malmivaara ja Eeva Soivio ovat KOM-teatterin laulavia näyttelijöitä. Kaj Chydenius on koonnut heille ohjelman vanhoista ja uusista kansanrunoihin säveltämistään lauluista. Vanhoista ovat mukana esim. ”On neidolla punapaula”, ”Kätes oli kylmät” ja ”Tuonne taakse metsämaan” ja Mateli Kuivalaisen ”Alahall’ on allin mieli”, uutuuksia taas esim. ”Tuuti lasta Tuonelahan” ja ”Kaksipa tähteä taivahalla”. Rinnalla esittäytyvät monet suomalaiset kansanomaisten runojen kirjoittajat Kaarle Krohnista, Paavo Jänneksestä ja Ilmari Kiannosta Satu Koskimieheen, jolta on runsas valikoima kantaesityksenä. Ohjelman nimi tulee raahelaisen Aunimarjut Karin humoristisesta runosta ”Ei mikkään pitkä virsi”.

6.2.2011

Runeberg-sali, Pietarsaari
Silva Lillrank, Taru Nyman ja Sören Lillkung, säestys ja juonto Kaj Chydenius
1809 - Merkkivuoden lauluja

Kaj Chydeniuksen säveltämiä lauluja 1800-luvun alkuvuosien suomalaisiin teksteihin, runoilijoina mm. Frans Mikael Franzén ja Jaakko Juteini. Kuriositeettina Kustaa Mauri Armfeltin ”Som ett kvarnverk”, Silva Lillrankin ja Sören Lillkungin duetto, jota ei ole aiemmin tässä muodossa esitetty julkisesti. Konsertti on kaksikielinen, Taru Nyman laulaa ”Oma maa”-laulun (Samuli Kustaa Bergh) ja Sören Lillkung laulun ”Vårt land” (Johan Ludvig Runeberg)

21.2.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Minja Koski Kaj Chydenius
Syleily
Kaj Chydeniuksen rakkauslauluja

Kaj Chydeniuksen yhteistyö lahtelaisen Teatteri Vanhan Jukon kanssa jatkuu konserttiohjelmalla ”Syleily”, jonka säveltäjä on koonnut Vanhan Jukon näyttelijä Minja Koskelle. Vanhin laulu on Raamatun tekstiin v. 1965 sävelletty ”Korkea veisu”, uusimpia on Aulikki Oksasen ”Syleily” (2009). Nuoren rakkauden kuvauksia on esim. Eila Kivikk’aholta ja Einari Vuorelalta, kypsästä rakkaudesta kirjoittavat esim. Arvo Turtiainen, Matti Rossi, Marja-Leena Mikkola ja Timo K. Mukka. Ohjelma päättyy sikermään lauluja Aku-Kimmo Ripatin ”Karhunaisesta”, Minja Koski on Kainuun tyttö.

10.3.2011

Verkatehdas, Hämeenlinna
Monna Kamu, Taru Nyman, Ahti Paunu ja Tatu Siivonen
Mies on maassa oivallinen

Jaakko Juteinin juhlavuoden konsertissa laulavat Monna Kamu, Taru Nyman, Ahti Paunu ja Tatu Siivonen sekä Leena Aarnipuu-Lampelan johtama kuoro Kaj Chydeniuksen uusia Juteini-sävellyksiä. Mukana hartaita ja hilpeitä, lainkuuliaisia ja uppiniskaisia, opettavaisia ja pilkallisia lauluja. Kaj Chydenius säestää.

16.3.2011

Teatteri Vanha Juko, Lahti
Minja Koski ja Kaj Chydenius
Syleily
Kaj Chydeniuksen rakkauslauluja

Kaj Chydeniuksen uusia ja vanhoja rakkauslauluja nuoren Minja Kosken tulkitsemana. Onervaa, Vuorelaa,Turtiaista, Matti Rossia, Marja-Leena Mikkolaa ja Aulikki Oksasta, jolta konsertin nimiruno: ”…ja pieni, pieni lause oli heillä suojanaan, sua rakastan, sua puolustan, pysy sylissäni vaan”. Kaj Chydenius säestää ja juontaa.

21.3.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Tiina Pitkänen ja Kaj Chydenius
Purppuranpunainen hetki/Laulu kiertää maailmaa
Kaj Chydeniuksen sävellykset matkalla

Atlakset esiin, nyt lähdetään matkalle, oppaana joensuulainen laulaja Tiina Pitkänen ja Kaj Chydeniuksen laulut. Kiinasta Li Tai Po:n ”Vuorella”, Japanista kansanruno ”Ratsu”, Latinalainen Amerikka: Carmen Luz Bejaranon Peru, Pablo Nerudan Chile; Eduardo Galeanon Meksiko, Miguel Barnetin Kuuba. Satuoopperarallatuksia Botswanasta ja Tadzhikistanista, juomalaulu Omar Khaijamin Persiasta. Rakkautta Robert Burnsin Skotlannista, Christina Rossettin Englannista ja Pushkinin Venäjältä. Elina Vaaran esittelee Rooman, Pentti Saaritsa Bogotan. Ja viimeisenä runo ”Foinikian lahden yksinäisyys”, kirjoittajaan Roula Kastrinakiin Kaj Chydenius tutustui toissa vuotta Kreetalla. Hyvää matkaa!

14.4.2011

Teatteri Vanha Juko, Lahti
Monna Kamu ja Kaj Chydenius
En lakkaa uneksimasta

Monna Kamun ja Kaj Chydeniuksen kunnianteko Marja-Leena Mikkolalle sisältää Chydeniuksen Mikkola-lauluja 60-luvun puolivälistä tähän päivään. Mukana ”Mallioppilas”, ”Rattopoika” ja ”Suoprinssi” ja tietysti ”Jäähyväiset” ja ”Laulu kuolleesta rakastetusta”.

18.4.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Taru Nyman, Monna Kamu, Tatu Siivonen ja Kaj Chydenius
Mies on maassa oivallinen

Kaj Chydeniuksen lauluja Jaakko Juteinin runoihin

Jaakko Juteini (1781-1855) on suomenkielisen runon ensimmäinen mestari, monipuolinen, runsas ja valloittava. Vaikka tekin elämäntyönsä maistraatinsihteerinä Viipurissa, hän on kuitenkin Hattulan poika, ja Hattula hänen 230-vuotisjuhlaansakin viettää moninaisin tavoin. Kaj Chydenius laulajineen on mukana juhlinnassa, ja tuo valikoiman vanhoja ja uusia Juteini-laulujaan KOM-ravintolaan. On huumoria: ”Kurja on ukota/kuin kana kukota” (Vanhan piijan laulu) on syvää surua: ”Murhe musta Hattulassa” (Muistoruno rovasti Polvianderille) ja ovat monet klassikot: ”Arvon mekin ansaitsemme”, ”Valitus-veisu sodasta” ja ”Älä itke äitini”.

5.5.2011

Ravintola Nyyrikki, Helsinki
Monna Kamu ja Kaj Chydenius
En lakkaa uneksimasta/Marja-Leena Mikkola-ohjelma

12.5.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Taru Nyman, Ursula Salo, Tuukka Leppänen ja Kaj Chydenius
V.A. Koskenniemi-ohjelma, uusinta

Kaj Chydenius kertoo: Koskenniemi on ohittamaton paalu suomalaisen runon historiassa. Tämän vuoden alussa Pekka Tarkka Helsingin Sanomissa pahanpäiväisesti kolhi hänen mainettaan runon ruhtinaana ja jos millaisena päsmärinä. Silti pidän useista Koskenniemen runoista. Tässä konsertissa niitä kuullaan kolmatta kymmentä.

16.5.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Taru Nyman ja Kaj Chydenius
Oi te Pohjolan kesäiset yöt

Tulevan Pariisin-matkan lähtökonsertti. Ohjelma sisältää 20 Kaj Chydeniuksen sävellystä rakastettujen suomalaisten lyyrikkojen runoihin. Ohjelman avaa Aleksis Kiven ”Laulu oravasta” (Seitsemästä veljeksestä) ja päättää Jukka Itkosen runoon ”Päivä”. Välissä kuullaan mm. Leinoa, Onervaa, Hellaakoskea, Mustapäätä, Viitaa, Tynniä, Mirkka Rekolaa, Marja-Leena Mikkolaa ja Aulikki Oksasta.

19.5.2011

Suomen Kulttuuri-instituutti, Pariisi
Taru Nyman ja Kaj Chydenius
Oi te Pohjolan kesäiset yöt

Tapani Kokon veistosnäyttelyn yhteyteen instituutti on kutsunut Taru Nymanin ja Kaj Chydeniuksen konsertoimaan keväiseen Pariisiin. Ohjelma sisältää 20 Kaj Chydeniuksen sävellystä rakastettujen suomalaisten lyyrikkojen runoihin. Ohjelman avaa Aleksis Kiven ”Laulu oravasta” (Seitsemästä veljeksestä) ja päättää Jukka Itkosen runoon ”Päivä”. Välissä kuullaan mm. Leinoa, Onervaa, Hellaakoskea, Mustapäätä, Viitaa, Tynniä, Mirkka Rekolaa, Marja-Leena Mikkolaa ja Aulikki Oksasta.

22.5.2011

Vakiopaine, Jyväskylä
Ritva Sorvali ja Kaj Chydenius
Punajuova

KOM-ravintolassa Helsingissä 13.12.2010 ensi-esitetty lauluohjelma on kooste Kaj Chydeniuksen lähes klassikoksi muodostuneista lauluista (Heine: Kulkurotat, Saaritsa: Työttömän laulu jne) ja suusista suurista numeroista, kuten Marja-Leena Mikkolan ”Kuningaskalan jäähyväiset” ja Eino Leinon ”Elegiasta”, josta ohjelman nimi on poimittu.

26.5.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Taru Nyman ja Kaj Chydenius
Oi te Pohjolan kesäiset yöt

Pariisin matkan paluukonsertti. Ohjelma sisältää 20 Kaj Chydeniuksen sävellystä rakastettujen suomalaisten lyyrikkojen runoihin. Ohjelman avaa Aleksis Kiven ”Laulu oravasta” (Seitsemästä veljeksestä) ja päättää Jukka Itkosen runoon ”Päivä”. Välissä kuullaan mm. Leinoa, Onervaa, Hellaakoskea, Mustapäätä, Viitaa, Tynniä, Mirkka Rekolaa, Marja-Leena Mikkolaa ja Aulikki Oksasta.

11.6.2011

Karkkulan seuratalo, Orimattila
Taru Nyman ja Kaj Chydenius
Oi te Pohjolan kesäiset yöt

"Oi te Pohjolan kesäiset yöt" on nimenä Taru Nymanin ja Kaj Chydeniuksen ensimmäisellä yhteisellä konsertilla Karkkulassa. Kesäkonsertin ilmava ja heleä ohjelma juhlistaa kahden taiteilijan tapaamista 15 vuotta sitten.

1.7.2011
klo 19

Kangasniemi, Kangasniemi-sali
Elina Karjalainen ja Kaj Chydenius
Kerätkää toivoa

Elina Karjalainen on uusin tulokas Kaj Chydeniuksen Laulustudiossa. Viime kesänä Jyväskylän Etelä-Keljon juhannustapahtumassa Chydenius kuuli Elinan karaokelaulua, ihastui hänen kauniiseen ääneensä ja ehdotti yhteistyötä. Talven mittaan on kehitelty ohjelmaa, joka saa nimensä Kaarina Helakisan runosta ”Pietarin laulu toivosta”. Helakisan lisäksi ohjelman runoilijoita ovat J.H. Erkko, Leena Krohn ja Jukka Itkonen sekä kymmenellä tekstillään Aale Tynni.

Kaj Chydenius säestää ja juontaa.

6.7.2011 Helsinki, Tokoinranta, Villa Blom
Monna Kamu ja Kaj Chydenius
En lakkaa uneksimasta / Marja-Leena Mikkola -ohjelma
7.7.2011 Mallusjärven ympäriajo, Orimattila
Taru Nyman, Kari Hevossaari ja Kaj Chydenius

8.7.2011

Hotelli Kajanus, Kajaanin runoviikko, Kajaani
Ritva Sorvali ja Kaj Chydenius
Punajuova

Kajaanin Runoviikolla Kaj Chydenius esiintyy ensin Ritva Sorvalin kanssa, jonka Punajuova on kokoelma yhteiskunnallisia kannanottoja: köyhyyteen, työttömyyteen, maastamuuttoon, solidaarisuuteen, isänmaallisuuteen – päämääränä henkinen kypsyys. Tuttujen laulujen rinnalla runsaasti uutuuksia kantaesityksinä.

9.7.2011

Paltaniemen kirkko, Kajaanin runoviikko
Taru Nyman ja Kaj Chydenius
Vain hiljaisella on korvat kuulla

Kaj Chydeniuksen toisessa Runoviikon konsertissa Taru Nyman laulaa ohjelman Vain hiljaisella on korvat kuulla. Se kutsuu kuulijoita hiljentymään hyvän sävelletyn runon äärelle ja pohtimaan
elämän ja kuoleman, uskon ja epäuskon kysymyksiä. Tunnettujen mestarirunoilijoiden ohessa kuullaan kaksi suomalaista kansanrunoa, ”Katso, Kiesus, karjaistani” ja ”Jouluna Jumala syntyi”.

20.7.2011

Multia, Työväentalo, Multiaista satoa-festivaali
Tiina Pitkänen ja Kaj Chydenius
30 minuutin ohjelma osana Romanttista iltaa


24.7.2011 Mallusjoen Takinkääntöviikko, Orimattila
Ismo Kallio, Eeva Soivio ja Kaj Chydenius
Mallusjoen Takinkääntöviikon avajaiskonsertti

2.8.2011

Ohjelmateltta, Tampereen Teatterikesä, Tampere
Taru Nyman, Minja Koski, Tuukka Leppänen, Kalle Chydenius ja Kaj Chydenius

8:nnen kerran Kaj Chydenius tuo Tampereen teatterikesän avajaisiltaan Laulustudionsa, jossa tällä kertaa laulavat Taru Nyman, Minja Koski, Tuukka Leppänen ja Kalle Chydenius. Vanhimmista lauluista lauluista mainittakoon ”Korkea veisu” (Raamattu), ”Pietari-valssi” (Lauri Sipari) ja ”Muistatko Baikalin rannat”, uusimmista useat Matti Rossin ja V.A.Koskenniemen laulut sekä kantaesityksenä kuultava Elias Lönnrotin ”Neijon laulu” (Kultani kukkuu, kaukana kukkuu, Saimaan rannalla ruikuttaa).

13.8.2011

Mäntyharju, Linkkumylly
Taru Nyman, Ahti Paunu ja Kaj Chydenius
Unessa katson sinuun

1.9.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Taru Nyman, Kai Hyttinen, Tuukka Leppänen ja Kaj Chydenius
P. Mustapää-CD:n julkaisukonsertti       

3.9.2011
klo 19

Kuusamo, Ruka, Pohjanseita
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius
Vaelsin mieleni merta
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius konserttikiertueella Lapissa

Laulaja Kai Hyttinen ja säveltäjä Kaj Chydenius suuntaavat pohjoiseen, mukanaan
valikoima Kaj Chydeniuksen rakastetuimpia laulusävellyksiä. Kiertue alkaa 3.9
Kuusamosta ja jatkaa Levin, Äkäslompolon ja Saariselän kautta Sodankylään.

Hyttinen ja Chydenius ovat tehneet yhteistyötä 1990-luvun alusta lähtien. TV2:n
tuottamassa Ilmari Kianto-dokumentissa Hyttinen lauloi kymmenkunta Chydeniuksen
Kianto-sävellystä. Siitä lähtien on konsertteja kertynyt iso liuta kotimaassa ja
ulkomailla, mm. kahdesti Berliinissä ja useassa Etelä-Saksan kaupungissa.

Klassikkorunoilijoiden Aleksis Kiven, Eino Leinon, P. Mustapään ja Lauri Viidan
ohella ohjelma sisältää esim. Marja-Leena Mikkolan (Laulu kuolleesta rakastetusta)
ja Aulikki Oksasen (Sinua, sinua rakastan) tekstejä. Kaj Chydenius säestää ja
juontaa.

4.9.2011
klo 20

Levi, Marian kappeli
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius
Vaelsin mieleni merta
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius konserttikiertueella Lapissa

Laulaja Kai Hyttinen ja säveltäjä Kaj Chydenius suuntaavat pohjoiseen, mukanaan
valikoima Kaj Chydeniuksen rakastetuimpia laulusävellyksiä. Kiertue alkaa 3.9
Kuusamosta ja jatkaa Levin, Äkäslompolon ja Saariselän kautta Sodankylään.

Hyttinen ja Chydenius ovat tehneet yhteistyötä 1990-luvun alusta lähtien. TV2:n
tuottamassa Ilmari Kianto-dokumentissa Hyttinen lauloi kymmenkunta Chydeniuksen
Kianto-sävellystä. Siitä lähtien on konsertteja kertynyt iso liuta kotimaassa ja
ulkomailla, mm. kahdesti Berliinissä ja useassa Etelä-Saksan kaupungissa.

Klassikkorunoilijoiden Aleksis Kiven, Eino Leinon, P. Mustapään ja Lauri Viidan
ohella ohjelma sisältää esim. Marja-Leena Mikkolan (Laulu kuolleesta rakastetusta)
ja Aulikki Oksasen (Sinua, sinua rakastan) tekstejä. Kaj Chydenius säestää ja
juontaa.

5.9.2011
klo 20

Äkäslompolo, Pyhän Laurin kappeli
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius
Vaelsin mieleni merta
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius konserttikiertueella Lapissa

Laulaja Kai Hyttinen ja säveltäjä Kaj Chydenius suuntaavat pohjoiseen, mukanaan
valikoima Kaj Chydeniuksen rakastetuimpia laulusävellyksiä. Kiertue alkaa 3.9
Kuusamosta ja jatkaa Levin, Äkäslompolon ja Saariselän kautta Sodankylään.

Hyttinen ja Chydenius ovat tehneet yhteistyötä 1990-luvun alusta lähtien. TV2:n
tuottamassa Ilmari Kianto-dokumentissa Hyttinen lauloi kymmenkunta Chydeniuksen
Kianto-sävellystä. Siitä lähtien on konsertteja kertynyt iso liuta kotimaassa ja
ulkomailla, mm. kahdesti Berliinissä ja useassa Etelä-Saksan kaupungissa.

Klassikkorunoilijoiden Aleksis Kiven, Eino Leinon, P. Mustapään ja Lauri Viidan
ohella ohjelma sisältää esim. Marja-Leena Mikkolan (Laulu kuolleesta rakastetusta)
ja Aulikki Oksasen (Sinua, sinua rakastan) tekstejä. Kaj Chydenius säestää ja
juontaa.

6.9.2011
klo 19

Saariselkä, Saariselän kappeli
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius
Vaelsin mieleni merta
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius konserttikiertueella Lapissa

Laulaja Kai Hyttinen ja säveltäjä Kaj Chydenius suuntaavat pohjoiseen, mukanaan
valikoima Kaj Chydeniuksen rakastetuimpia laulusävellyksiä. Kiertue alkaa 3.9
Kuusamosta ja jatkaa Levin, Äkäslompolon ja Saariselän kautta Sodankylään.

Hyttinen ja Chydenius ovat tehneet yhteistyötä 1990-luvun alusta lähtien. TV2:n
tuottamassa Ilmari Kianto-dokumentissa Hyttinen lauloi kymmenkunta Chydeniuksen
Kianto-sävellystä. Siitä lähtien on konsertteja kertynyt iso liuta kotimaassa ja
ulkomailla, mm. kahdesti Berliinissä ja useassa Etelä-Saksan kaupungissa.

Klassikkorunoilijoiden Aleksis Kiven, Eino Leinon, P. Mustapään ja Lauri Viidan
ohella ohjelma sisältää esim. Marja-Leena Mikkolan (Laulu kuolleesta rakastetusta)
ja Aulikki Oksasen (Sinua, sinua rakastan) tekstejä. Kaj Chydenius säestää ja
juontaa.

7.9.2011
klo 19
Sodankylä, Sodankylän kirkko

Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius
Vaelsin mieleni merta
Kai Hyttinen ja Kaj Chydenius konserttikiertueella Lapissa

Laulaja Kai Hyttinen ja säveltäjä Kaj Chydenius suuntaavat pohjoiseen, mukanaan
valikoima Kaj Chydeniuksen rakastetuimpia laulusävellyksiä. Kiertue alkaa 3.9
Kuusamosta ja jatkaa Levin, Äkäslompolon ja Saariselän kautta Sodankylään.

Hyttinen ja Chydenius ovat tehneet yhteistyötä 1990-luvun alusta lähtien. TV2:n
tuottamassa Ilmari Kianto-dokumentissa Hyttinen lauloi kymmenkunta Chydeniuksen
Kianto-sävellystä. Siitä lähtien on konsertteja kertynyt iso liuta kotimaassa ja
ulkomailla, mm. kahdesti Berliinissä ja useassa Etelä-Saksan kaupungissa.

Klassikkorunoilijoiden Aleksis Kiven, Eino Leinon, P. Mustapään ja Lauri Viidan
ohella ohjelma sisältää esim. Marja-Leena Mikkolan (Laulu kuolleesta rakastetusta)
ja Aulikki Oksasen (Sinua, sinua rakastan) tekstejä. Kaj Chydenius säestää ja
juontaa.

12.9.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Sari Mällinen, Ursula Salo, Juha Mäntylä ja Kaj Chydenius

Syksyn maanantaisarja esittelee Sari Mällisen ja Ursula Salon Juha Mäntylän ja Kaj Chydeniuksen sävellyskonsertin solisteina.

3.10.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Seija Hurskainen ja Kaj Chydenius
Suomi-projekti

10.10.2011

Espoon teatteri, Espoo
Minja Koski Kaj Chydenius
Syleily

Helsingissä, Lahdessa ja Porissa kuultu rakkauslauluohjelma nyt Espoon teatterin uudessa laulukonserttisarjassa

13.10.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Taru Nyman Ahti Paunu ja Kaj Chydenius sekä yllätysesiintyjiä

Konsertti runoilija Jukka Itkosen 60-vuotispäivän kunniaksi

 

30.10.2011
klo 15

Villa Takila, Kiuasniementie 5, Padasjoki
Monna Kamu Kaj Chydenius
En lakkaa uneksimasta/ Marja-Leena Mikkola-ohjelma

7.11.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Monna Kamu, Dick Holmström ja Kaj Chydenius
Sykkeessä sydämen kahden
L. Onervan ja Eino Leinon dialogikonsertti

Kahdenkymmenen vuoden ajan L. Onerva ja Eino Leino kirjoittivat toisilleen runoja, rakkausrunoja. Kaj Chydenius on saanut Satu Koskimieheltä dramaturgista apua laulusarjan kokoamisessa. Monna Kamu laulaa Onervan runot, Dick Holmström Leinon.

16.11.2011
klo 19

Telakka, Tampere
Minja Koski Kaj Chydenius
Syleily

17.11.2011
klo 19

Telakka, Tampere
Minja Koski Kaj Chydenius
Syleily

20.11.2011
klo 15

Telakka, Tampere
Minja Koski Kaj Chydeniu
Syleily

24.11.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Monna Kamu, Dick Holmström ja Kaj Chydenius
Sykkeessä sydämen kahden -uusinta
L. Onervan ja Eino Leinon dialogikonsertti

Kahdenkymmenen vuoden ajan L. Onerva ja Eino Leino kirjoittivat toisilleen runoja, rakkausrunoja. Kaj Chydenius on saanut Satu Koskimieheltä dramaturgista apua laulusarjan kokoamisessa. Monna Kamu laulaa Onervan runot, Dick Holmström Leinon.

25.11.2011
klo 17
Tikkurilan kirjasto, Vantaa
Mira Törmälä Kaj Chydenius

Kaj Chydenius kertoo suosikkirunoilijoistaan, ja Mira Törmälä laulaa

26.11.2011
klo 18
Oulu, Kahvila Minttu, Kulttuuritalo Valve
Toppilan Laulustudio ja Kaj Chydenius
Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin konsertti Tuskaton tuokio pieni
27.11.2011
klo 16
Oulu, Kahvila Minttu, Kulttuuritalo Valve
Toppilan Laulustudio ja Kaj Chydenius
Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin konsertti Tuskaton tuokio pieni
5.12.2011

KOM-ravintola, Helsinki
Oona Airola, Kari Hevossaari ja Kaj Chydenius
Siniselle vuorelle

"Lähdemme sinistä vuorta päin/kahden vaeltamaan" laulaa Yrjö Jylhä runossaan. Siitä saa Oona Airolan ja Kari Hevossaaren lauluohjelma nimensä ja romantiikansinisen teemansa, suomalaista huippurunoa Kivestä ja Leinosta Ilpo Tiihoseen.

Oona Airola opiskelee Teatterikorkeakoulussa, Kari Hevossaari on freelance-näyttelijä. Sävellykset Kaj Chydeniuksen, joka säestää ja juontaa.

8.12.2011

Teatteri Vanha Juko, Lahti
Minja Koski Kaj Chydenius
Matka/ Kaj Chydeniuksen säveltäjän uran sydänkohtaukset

13.12.2011

Klaukkalan kirjasto, Klaukkala
Minja Koski Kaj Chydenius
Matka

   
  Vuoden 2010 menneet konsertit
  Vuoden 2009 menneet konsertit